office@plastalfa.ro/+40253410053

PlastAlfa - Termopane si tamplarie PVC la preturi avantajoase!

Termopane si tamplarie PVC de calitate

Termeni si conditii de utilizare a site-ului.

1. Acceptul Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii, denumiti in continuare "Termeni si Conditii" constituie acordul legal dintre dumneavoastra si S.C. Plast Alfaline S.R.L. Va rugam sa cititi cu atentie aceste Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.plastalfa.ro, denumit in continuare "Website-ul". Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea de cont nou sau trimiterea de mesaje automata cat si folosirea serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

1. Utilizator / Vizitator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, anunturile, produsele si serviciile Plast Alfaline, precum si orice persoana fizica, inclusiv persoana fizica autorizata si/sau persoana juridica ce achizitioneaza serviciile sau produsele ce sunt puse la dispozitie prin intermediul Website-ului.

2. Furnizor sau Plast Alfaline - societatea S.C. PLAST ALFALINE S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in localitatea Motru, judetul Gorj, pe strada Marului nr. 10, bloc N, scara E, apartament 12, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J18/329/2010, avand Cod Unic de Identificare 27237069 cu atribut fiscal RO cu e-mail principal office@plastalfa.ro

3. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indireta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Elementele din continutul website-ului - elementele de grafica, scripturile, programele, bazele de date sunt toate proprietatea S.C. PLAST ALFALINE S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. PLAST ALFALINE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Limitarea responsabilitatii.

Materialele prezentate in website pot fi marci inregistrate ale unor companii. Drepturile de autor in acest caz apartin detinatorilor legali.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute in website-ul proprietarului siglei sau marcii inregistrate prezente in website-ul nostru.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe website, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi sau daune. Daca o persoana, fizica sau juridica, are neclaritati asupra oricarui tip de material prezentat pe website, ne poate contacta folosind mijloacele de comunicare prezente in sectiunea "Contact" din prezentul Website, inainte de a continua o procedura ce ii poate aduce prejudiciu.

Daca considerati ca orice material prezentat pe acest website, postat de S.C. PLAST ALFALINE S.R.L., violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@plastalfa.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

5. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente, inclusiv incercarea de reproducere a website-ului si inducerea in eroare a vizitatorilor. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.