office@plastalfa.ro/+40253410053

PlastAlfa - Termopane si tamplarie PVC la preturi avantajoase!

Termopane si tamplarie PVC de calitate

Gealan

Drumul nostru spre succes.

Grupul de firme GEALAN Fenster-Systeme este astazi o intreprindere foarte moderna si sigura, cu un grad ridicat de flexibilitate si capacitate de a se adapta la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei. GEALAN si-a continuat consecvent politica de expansiune valorificand sansele aparute in urma deschiderii pietelor din Europa de Est. In acest scop au fost create Parteneriate speciale pentru firmele din aceste tari si s-au adoptat strategii specifice pentru satisfacerea deplina a consumatorilor. S-au creat astfel premisele pentru pozitionarea puternica pe piata si dezvoltarea abilitatilor competitionale de durata.

Parteneriatul si increderea sunt valorile centrale ale grupului GEALAN. Acestea stabilesc comportamentul nostru in relatia cu clientii, furnizorii si colaboratorii si implica de asemenea, si asumarea responsabilitatilor fata de angajati. Pe o piata aflata intr-o continua schimbare, aceste strategii formeaza pilonul activitatii noastre.

Personalul bine instruit si motivat din tara si din strainatate reprezinta garantia faptului ca aspiratia spre o dezvoltare economica la nivel inalt este pe deplin indreptatita.

Actiunile noastre se bazeaza pe o experienta de decenii in productia de profile din PVC

Cu peste 1200 de angajati si cu o prezenta semnificativa pe pietele europene, grupul de firme GEALAN este un competitor puternic pe piata ferestrelor din PVC. Zilnic de la cele 11 filiale GEALAN din Europa sunt livrati zeci de mii de metri de profile din PVC, profile a caror calitate este cunoscuta si apreciata in tari ca: Germania, Franta, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Italia, etc. In toate fabricile GEALAN productie se desfasoara dupa normele ISO 9001 conform carora controlul calitatii se face incepand de la intrarea materiei prime si terminand cu verificarea produsului finit.

Roto

Roto in Romania

Produsele Roto sunt prezente pe piata romaneasca de aproape doua decenii, prima feronerie fabricata de Roto fiind instalata în anii 90.

In iulie 2001 s-a înfiintat la Bucuresti reprezentanta Roto, cu un numar de 4 angajati, aceasta stabilindu-si ulterior sediul secundar la Oradea odata cu inaugurarea la Bucuresti in iulie 2004 a noului spatiu de depozitare, adaptat nivelului tot mai crescut al livrarilor.

Filiala autohtona a continuat evolutia pe un trend ascendent, fapt care a dus, in mod firesc, la necesitatea modernizarii considerabile a capacitatii logistice. Astfel, in 2007 a fost contractat un centru ultramodern de depozitare, avand o suprafata de 1.800 mp si o capacitate de stocare mult mai mare decat precedentul.

Echipa a avut aceeasi evolutie pozitiva, ajungand in 10 ani de activitate, de la 4 la 30 de membri.

Den Braven

Cine este Grupul Den Braven?

Suntem o companie multinationala dinamica si intreprinzatoare, formata din aproximativ 1.200 de angajati entuziasti. Expediem sute de milioane de tuburi si cartuse de izolanti, spume, aerosoli si alti adezivi catre pasionatii de constructii din intreaga lume. Ne-am dezvoltat, iar acum avem 8 unitati de productie si 25 de centre de vanzare si distributie.

Asiguram acoperire aproape peste tot in lume, datorita retelei noastre globale de puncte de distributie. Am inceput activitatea in anul 1974 si am dezvoltat-o permanent. Suntem inalt specializați, prin certificari ISO, in productia de izolanti, adezivi, spume poliuretanice & aerosoli tehnici de inalta calitate, certificati ISO, folositi in industria constructiilor si intr-o varietate de aplicatii industriale. Datorita cresterii sale spectaculoase, compania si-a consolidat pozitia de lider de piata in numeroase tari. Marcile noastre consacrate sunt Den Braven, Zwaluw si Tectane, insa fabricam si produse marca proprie pentru partenerii nostri .

Valori esentiale Grupul Den Braven: Acoperire globala, politica stricta de mediu, portofoliu vast de produse, productie de talie mondiala, facilitarea reusitei clientilor, oferte specifice segmentului de clienti, responsibilitate sociala, antreprenoriat local, personalizare, etica, fiabilitate, stabilitat, academia de cunoastere, management dedicat pentru clientii mari, parteneriate strategice puternice

Guardian

Despre Guardian

Soluţiile de amenajări interioare din sticlă ale Guardian InGlass oferă produse orientate spre performanţă, de calitate superioară, pentru arhitecţi şi designeri. Aceste produse din sticlă redefinesc performanţa şi accesibilitatea, introduse pe piaţă de unul din cei mai mari producători de sticlă plană şi sticlă prelucrată pentru destinaţii comerciale, rezidenţiale şi auto—Guardian Industries Corp.

O societate privată, cu sediul în Auburn Hills, Michigan, Guardian ocupă, de asemenea, o poziţie semnificativă în producţia de izolaţii din fibră de sticlă, în distribuţia de materiale de construcţie şi producţia de mase plastice injectate pentru aplicaţii auto şi de altă natură. Guardian are peste 18.000 angajaţi în 25 de ţări, pe 5 continente.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Guardian, vizitaţi website-ul corporaţiei noastre la Guardian.com.

An image

ROMB SYSTEM

Feroneria ROMB este produsa in Polonia de Metalplast Karo Zlotów S.A., fabrica cu o traditie indelungata in aceasta industrie, in 1974 producandu-se primele sisteme. Calitatea si fiabialitatea deosebita sunt caracateristici ale sistemelor ROMB, acest lucru fiind dovedit de acordarea cerificatului de calitate de catre prestigiosul institu german Rosenheim.

Producatorul acorda 10 ANI GARANTIE pentru toate elementele ce alcatuiesc sistemele de feronerie, fiecare piesa mobia din componenta sistemelor ROMB avand gravate luna si anul fabricatiei.

Procesul de galvanizare este la parametri tehnici excelenti, acest lucru contribuind atat la rezistenta deosebita in timp, cat si la o estetica desavarsita.

Materia prima utilizata este importata exclusiv din Germania. Laboratoarele proprii de cercetare si testare sunt la cele mai inalte standarde europene, specialistii Metalplast fiind mereu in cautare de solutii pentru imbunatatirea sistemelor existente, cat si de implementarea unor noi solutii tehnologice.

An image

Sigplast - Fabrica noastra de profile PVC

Sigplast este afacerea de succes a unui antreprenor roman ambitios care isi dezvolta ideile de afaceri incepand cu anul 1994.

...a inceput cu un magazin de desfacere a unor produse gen instalatii, usi metalice sau articole de uz casnic iar mai apoi a intrat pe producerea de profile pvc.

In prezent firma se mandreste cu aparatura noua, putem spune chiar ultima generatie : masini de curatat, masini de rectificat, strung, etc..,precum si cu ateliere pentru diferite module de lucru.

Ne consideram un colectiv bine inchegat, chiar daca in cadrul fabricii sunt peste 50 de angajati. Ne-am perfectionat de la zi la zi si putem spune ca in prezent suntem profesionisti in domeniul producerii de profil pvc.

An image

Principiile Generale de Conduită şi Acţiune

Angajamentul profesional.

Angajamentul profesional înseamnă mobilizarea la cea mai bună capacitate a cunoştinţelor şi know-how-ului individual şi formarea profesională continuă. Este nevoie de un deosebit angajament personal şi de disponibilitate faţă de îndeplinirea sarcinilor încredinţate, precum şi faţă de dobândirea cunoştinţelor necesare pentru postul ocupat. Aceasta implică contribuţia concretă a fiecărei persoane la respectarea mediului, sănătăţii şi securităţii muncii.

Respectul fata de ceilalti.

Respectul faţă de ceilalţi este o condiţie absolut necesară pentru dezvoltarea individuală şi profesională a fiecărei persoane. Acesta se aplică în tot Grupul, la nivel mondial. Implică respectarea pluralismului şi a culturilor, precum şi deschiderea faţă de oamenii de orice origine. Acesta este exprimat prin capacitatea de a asculta, de a se informa, de a formula explicaţii şi de a dialoga.

Integritatea.

Impune fiecăruia respectarea riguroasă a probităţii în activitatea sa profesională. Ea nu permite nici un fel de compromisuri între interesele personale şi cele profesionale, nici în cadrul Grupului, nici în relaţiile cu partenerii externi, oricare ar fi practicile locale. Pentru anumite categorii de personal se stabilesc reguli detaliate de conduită, în cazul în care acest lucru este impus de natura responsabilităţilor acestora.

Loialitatea.

Este obligaţia de a avea un comportament corect în relaţiile cu superiorii,colegii, colaboratorii şi partenerii externi. Se interzice îndeosebi urmărirea unor scopuri personale care ar putea veni în contradicţie cu obiectivele vizate de societate sau de Grup. Ea presupune respectarea ordinelor şi regulilor interne societăţii şi Grupului.

Solidaritatea.

Se bazează pe spiritul de răspundere al fiecăruia în mediul său profesional, pentru a înlătura atitudinile individualiste şi a valorifica munca în echipă şi aportul fiecărei persoane. Încurajează munca în echipă şi scoate în evidenţă cele mai bune calităţi ale fiecăruia, în vederea atingerii obiectivelor companiei şi ale Grupului. Ea respinge modurile de desfăşurare şi administrare a unor activităţi care ar putea privilegia interesele personale în defavoarea intereselor societăţii sau Grupului.

An image

Despre Tytan Professional

TYTAN PROFESSIONAL este un brand pentru antreprenorii din construcţii şi pentru utilizatorii profesionişti, cuprinzând o varietate de produse de calitate premium pentru lucrări de finisare şi renovare în clădiri rezidenţiale, de birouri şi industriale.

Gamă largă de produse universale şi specializate.
Inovaţii mondiale în domeniul spumelor poliuretanice, etanşanţilor şi adezivilor de montaj
Calitate înaltă şi constantă certificată ISO 9001
Testarea produselor în conformitate cu standarde internaţionale exigente: ISO, DIN, ASTM

Una dintre cele mai recente inovaţii este noua generaţie de spume poliuretanice Tytan Professional O2, care sunt sigure pentru utilizator şi pentru mediu.

Produsele Tytan O2 au fost dezvoltate după o nouă tehnologie şi nu emit substanţe dăunătoare numite MDI (izocianaţi) în timpul aplicării. Lipsa emisiei de MDI la spumele poliuretanice Tytan O2 a fost confirmată de Institutul Suedez SP Provning Forskning. Prin introducerea Tytan O2 pe piaţă, Selena oferă consumatorilor săi o nouă clasă de siguranţă complet nouă – clasa O2.