Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Designul tamplariei din PVC pe care il oferim reprezinta solutia ideala de realizare a unui climat placut si linistit pentru interioarele caselor si apartamentelor la un pret avantajos.
Tamplaria din PVC pe care o oferim reprezinta solutia ideala de realizare a unui climat placut si linistit pentru interioarele caselor si apartamentelor la un pret avantajos.

Profilele de tip VIVA PLAST si TERAPLAST sunt de LICENTA AUSTRIACA si garanteaza o izolare termica excelenta. Pentru a imbunatati si mai mult izolarea va propunem varianta cu geam termopan cu trei foi de sticla pentru un grad de izolare extrem de ridicat care poate ajunge la 0,5W/m2K.

Puteti alege dintr-o gama larga de rame ale profilelor admitand mai multe optiuni pentru tipuri variate de instalare in cladiri noi sau la renovari. Elementele de ranforsare situate in interiorul profilelor garanteaza stabilitate in timp si functionalitate sporita.
Feroneria noastra ROMB este produsa in POLONIA la METALPLAST KARO si indeplineste si cele mai mari exigente venind in standard cu sistem de microventilatie si mecanism de antiactionare gresita,iar garantia de 10 ani dat de producatori o recomanda ca o feronerie de top la un pret excelent

PVC casa 1
Mai sus gasiti o parte din lucrarile la care tamplaria PVC oferita de Plast Alfa Line a fost folosita! Pentru a cere oferta va rugam sa ne contactati telefonic la 0767580920 sau accesati pagina afiliati si va creati un cont nou.

 

Nu sunt produse în această categorie.