Despre noi

Compania PLAST ALFALINE este o firma cu capital privat ce isi desfasoara activitatile in localitatea Motru, judetul Gorj, si are in spate ani de zile de experienta in domeniul executiei si montajului de tamplarie termoizolanta cu geam termopan.
Evolutia noastra pe plan local a cunoscut o ascensiune continua chiar in conditiile social-economice grele prin care trece tara noastra.
Succesul nostru s-a datorat seriozitatii, profesionalismului si a capacitatii noastre de a ne modela dupa pretentiile si posibilitatile fiecarui client sau colaborator de al nostru.
Conform cerintelor pietii si a legilor europene in vigoare firma noastra a dezvoltat un sistem de testare si verificare a produsului finit care a rezultat intr-un final in dobandirea marcajului europen CE care confera dreptul firmei noastre de a produce si a monta ferestre termoizolante atat in ROMANIA cat si oriunde in spatiul intracomunitar.
Astfel ferestrele noastre au primit recunoasterea calitatii si conformitatii.

Odata cu trecerea timpului, am realizat ca piata tinde sa confere mai multa credibilitate, in unele cazuri total nejustificata, in firmele ce isi fac reclama in mediul on-line. Asadar, intr-un final ne-am decis ca cel mai bun lucru pentru a ne mari aria de activitate este sa ne afisam cu toate calitatile si profesionalismul de care dam dovada si in acest mod de publicitate. Venim cu experienta si certificari pe o piata concurentiala moderata, cu toata convingerea ca odata ajuns aici, TU, clientul nostru vei ramane!

Echipa Plast Alfaline!